Articket Barcelona – jouw toegang tot de beste kunst in de stad

Een grote kans dat de cultuurrijke reputatie je naar Barcelona heeft getrokken en wij raden je dan ook aan om gebruik te maken van deze aanbieding. Met de Articket krijg je snel en voordelig toegang tot de beste kunstgaleries van Catalonië.

Denkt u aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen, moet u een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare kortingen in Barcelona

Dit is hét ticket dat elke kunstliefhebber nodig heeft bij een bezoek aan Barcelona. Met toegang tot enkele van de beste kunstgalerijen ter wereld, geeft Articket je de mogelijkheid om de meeste waardevolle collecties van de stad tegen een fijne prijs te bekijken.

Van de Romaanse ornamenten bij het Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) tot de abstracte kronkelingen bij het Fundacío Antoni Tàpies – dit ticket geeft je toegang tot het volledige gamma van kunst in de stad.

Je krijgt toegang tot de populairste galerieën, zoals het Picasso museum. Deze collectie focust zich op de tijd, die Picasso doorbracht in Barcelona. Bezoekers krijgen zo een inzicht van zijn invloeden en ontwikkelingen. Hoewel de bekendste werken van Picasso hier niet geplaatst zijn (zijn kubistische fase is echt tot bloei gekomen toen hij verhuisde naar Parijs), is dit nog steeds een uitstekende collectie van het werk van de man die 20e-eeuwse kunst beter kon definiëren dan wie dan ook. Het is bovendien gelegen aan het historische Carrer de Montcada in vijf middeleeuwse herenhuizen die met elkaar zijn verbonden. Gezien de populariteit van deze galerij raden we je aan om je ticket vooruit te boeken met Ticketbar.

Antoni Tapies Picasso Museum

Joan Miró is wellicht de andere kunstenaar, die de grooste voetafdruk heeft achter gelaten op de stad. De fundació Joan Miró is één van de beste kunstgalerijen in de stad. De interessante audiotour geeft je een geweldige introductie over deze gedurfde, creatieve en beslist Catalaanse kunstenaar.

Voor de liefhebbers van meer hedendaagse creaties biedt dit ticket toegang tot twee plaatsen voor het recente werk in Barcelona, het ´Museu d’Art Contemporani de Barcelona’ (MACBA) en het ‘Centre de Cultura Contemporània de Barcelona’ (CCCB).

De Articket kan bij alle deelnemende musea verkregen worden of bij beide terminals op de luchthaven van Barcelona. Alle musea kunnen in een periode van zes maanden één keer bezocht worden na aankoop van het ticket.

euroBetaalmethoden
Visa/Mastercard/Ideal
Prijs: €30
Opmerkingen

Ticketbar biedt u de optie om de lange wachtrijen voor de attracties over te slaan.

Ontvang je twee euro korting wanneer je boekt met Oh-Barcelona. Op het moment wanneer je je accommodatie geboekt hebt zullen we je de volledige instructies toe sturen per email.

Hoe te boeken met Oh-Barcelona
€2

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met Ticketbar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here